Badrumsrenovering i Sundsvall och renoveringsarbeten i Timrå

Badrumsrenovering i Sundsvall

Vårt företag, El & Maskinservice i Svala AB, erbjuder det mesta som innefattar badrumsrenovering. Om detta är någonting som intresserar dig och om du bor i eller i närheten av Sundsvall, så har du sannerligen kommit till rätt företag. Vi som arbetar här på den här firman har alla en mycket omfattande kompetens och en erfarenhet som är mångårig. Detta gör att du som vänder dig till oss på El & Maskinservice i Svala AB alltid kan lita fullständigt på att du får den hjälp som du är i behov av, när det kommer till badrumsrenovering i Sundsvall och annan hjälp inom bygg och snickeri.

Renoveringsarbeten i TImrå

Här på vårt byggföretag, El & Maskinservice i Svala AB, så kan man självfallet få hjälp med det mesta som rör renoveringsarbeten. Vi arbetar i Timrå och dess omnejd. Vi åtar oss alla möjliga slags arbeten. Det innebär att vi både hjälper till med små arbeten och arbeten som är mer komplexa och som kräver mera tid och resurser att slutföra.

Vi Tillhandahåller även service, reparationer på ATV, båtmotorer, samt trädgårdsmaskiner. Vi värdesätter en god kommunikation med våra kunder. Om du har ett projekt som du vill ha hjälp med, hör av av dig till oss, så hjälper vi dig.